Dostępność: Dostępny
Koszt wysyłki: od 20,00 zł
Numer katalogowy: 6139
Stan magazynowy:
Stan produktu: Nowy
Pasta owocowa PASTEFRUT Apricot (MORELA) jest doskonałym dodatkiem do produkcji lodów i wyrobów cukierniczych. Pasta charakteryzuje się wysoką zawartością owoców, co gwarantuje intensywny morelowy smak i aromat.
ZASTOSOWANIE:
Lodziarstwo: Idealne do nadawania lodom owocowego smaku i koloru.
Cukiernictwo: Doskonale sprawdza się w kremach cukierniczych, bavarese, semifreddo oraz ganache czekoladowym.
Desery: Używana do przygotowywania puddingów owocowych i innych deserów.
CECHY CHARAKTERYSTYCZNE:
Wysoka jakość: Bogactwo owoców w składzie zapewnia autentyczny smak i kolor.
Pasta MORELA (APRICOT) włoskiej firmy IPSA to produkt klasy PREMIUM.
SPOSÓB UŻYCIA:
Przed użyciem pastę należy dokładnie wymieszać. Zalecane dozowanie to 80 g na 1 kg mieszanki.
Wartość odżywcza | w 100 g |
energia | 1090 kJ / 258 kcal |
tłuszcz w tym kwasy nasycone |
0,0 g 0,0 g |
węglowodany w tym cukry |
64,2 g 55,0 g |
błonnik | 0,8 g |
białko | 0,0 g |
sól | 0,0 g |
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.
Klient: ma...ki, data zakupu 27-05-2024 15:24
Klient: Ka...uk, data zakupu 20-05-2024 22:03