Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Koszyk pusty
Strona główna » DLA CUKERNI » GLAZURY I ŻELE » MIROGLASS / ŻEL

MIROGLASS / ŻEL

MIROGLASS / ŻEL
ŻEL CZEKOLADOWY BŁYSZCZĄCY
UTRZYMUJE BLASK DO TEMPERATURY -18C
RECEPTURA
Podgrzej wymaganą ilość w kuchence mikrofalowej lub kąpieli bemarowej do 35-40 ° C, unikając tworzenia się pęcherzyków powietrza.
Ułożyć ciasto, bardzo zimne na ruszcie.
Powierzchnię glazurować od środka do krawędzi.
Szybko usuń nadmiar glazury.
Ciasto włóż na kilka minut do zamrażarki lub do lodówki.
Ciasto należy utrzymywać w odpowiedniej temperaturze (-18 ° C / +4 ° C).

Szukaj
Zakres cen od do
Tylko nowości
Tylko promocje
Brak produktów ...

Newsletter

 

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu